10 jaar Mannen Meer Mens! Emancipator is jarig | 14 juni, Tolhuistuin Amsterdam

Kan je geloven dat Emancipator dit jaar al 10 jaar bestaat? Al een decennium maken we samen mannen meer mens, samen met jou en steeds meer andere emancipatoren. Samen werken we al tien jaar aan talloze projecten, bijeenkomsten, trainingen, workshops, weekenden, presentaties en borrels. Tijd voor een groot feest dus. Vier je met ons mee?

We nodigen je uit voor een feestelijke avond met terugblikken op de afgelopen tien jaar, dromen over de komende tien jaar, lekker eten, muziek, poëzie, dansen, en gezelligheid. En we zijn blij dat Tim Hofman dat allemaal komt presenteren!

Emancipator doen we samen. We vieren dus niet alleen de verjaardag van Emancipator als organisatie maar vooral van de beweging en de community van emancipatoren die zich allemaal op hun eigen manier inzetten voor mannenemancipatie. We geven dus vooral het podium aan emancipatoren. Benieuwd? Het programma maken we de komende tijd bekend.

📅 Datum: 14 juni

🕓 Tijd: 16:00 – 21:00. Inloop vanaf 15.30, borrel tot 22.00 uur

📍 Locatie: TolhuisTuin, IJpromenade 2, Amsterdam

We verkopen drie soorten tickets op basis van ‘pay what you can’. Elke ticket geeft entree tot het volledige event en is inclusief een vega(n) dinerbuffet.

  • €30,- Communityticket
  • €20,- Standaardticket
  • €10,- Kortingsticket

Koop je kaartje(s) hier!

Zien we je dan?

Liefs, Emancipator