13/06/2016 Emancipator Café in Amsterdam Westerpark

Op maandag 13 juni 2016 organiseert Emancipator weer een Emancipator Café, deze keer in Westerpark. Een avond waarvoor mannen en vrouwen welkom zijn om over ‘manzijn anno 2016’ te praten.
Ik zat laatst om mijn balkonnetje te mijmeren in de zon, toen mijn oog viel op mijn benedenbuurman die bezig was de was op te hangen. En ineens vroeg ik me af: Wie is die was ophangende man? Hoe ervaart hij het ophangen van de was? En hoe combineert hij het ophangen van de was met al zijn andere ambities?

Ik betrapte me erop dat ik me een beetje schaamde voor de was ophangende man in mezelf. En direct daarna zocht ik houvast bij de oerman in mezelf. Maar ik vond hem niet. Zou mijn oerman nog bestaan? En zo ja, hoe zag hij er dan uit terwijl hij de was ophing? Is hij daarmee gelukkig? Ik moest mezelf het antwoord schuldig blijven.

Het Emancipator Café gaat over de man en de was, over de wasman. Kan een ‘echte´ man de was ophangen? En wat doet de was ophangen met een ´echte´ man? Emancipator Café is een laagdrempelige dialoogbijeenkomst waarbij mannen en vrouwen met elkaar praten over mannen en emancipatie. Spreekt dit onderwerp je aan? Kom dan naar Emancipatorcafé in Westerpark om maandag 13 juni.

Let op: Het is geen avond voor alleen mannen, vrouweninbreng is zeer welkom.

Je kunt deelnemen door je aan te melden via het aanmeldformulier

Locatie: Huis van de Buurt, van Limburg Stirumstraat 119 , 1051 BA  Amsterdam Westerpark.

Tijd: De inloop is om 19 uur. Aanvang om 19.30 en de gezamenlijke afsluiting zal rond 21.30 uur zijn.