22/09/2016 Emancipator on Tour – Rotterdam (Un)labelled

Schermafbeelding 2016-09-01 om 10.48.23Emancipator gaat de komende maanden het land in. Op 22 september geven we een workshop tijdens de werkconferentie Rotterdam (Un)labelled van IDEM Rotterdam.

Alle mannen uit de kast?
Interactieve workshop over mannenemancipatie en seksuele diversiteit Alle mannen uit de kast? Moet dat of mag dat? En hoe dan? We onderzoeken tijdens deze interactieve workshop wat mannenemancipatie en seksuele diversiteit met elkaar te maken te hebben. Waar gaat het eigenlijk over? Hoe kunnen ze elkaar versterken?

Conferentie Rotterdam (Un)labelled – De praktijk van seksuele & gender diversiteit
In aanloop naar de derde editie van Rotterdam Pride, van 23-25 september, organiseren IDEM Rotterdam en Rotterdam Pride deze interactieve werkconferentie om Rotterdamse professionals te betrekken bij het stedelijke lhbtqi-beleid en om kennis en expertise uit te wisselen die bijdragen aan een inclusieve samenleving.
De conferentie brengt zo’n 120 specialisten samen uit de sectoren zorg, onderwijs, hulpverlening, het welzijnswerk & bedrijfsleven. Het gaat hierbij om o.a. hulpverleners, beleidmakers, onderwijzers, jongerenwerkers, lhbtqi activisten en bedrijfsvertegenwoordigers.
De conferentie vindt plaats van 13.00 – 18.30 uur in Het Nieuwe Instituut en bestaat uit verschillende onderdelen o.a. theatervoorstelling, plenaire sessies met inspirerende sprekers, panelgasten, 8 kennislabs (workshops) en wordt afgesloten met een netwerkborrel en expositie.

Aanmelden
Aanmelden bij IDEM Rotterdam is noodzakelijk vanwege beperkte beschikbaarheid en ruimte. Op dit moment kan je nog niet aanmelden voor de conferentie. Reserveer de datum alvast in je agenda en meld je aan voor de nieuwsbrief van IDEM Rotterdam om de officiële uitnodiging met aanmeldmogelijkheid niet te missen.

Datum/Tijd
22 september 2016
13:00 – 18:30

Locatie
Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25 – Rotterdam