24-11-17 Lancering White Ribbon Campagne & borrel

Op 24 november lanceren we de White Ribbon Campagne 2017 met een netwerkborrel op onze nieuwe locatie bij Mannencentrum DaadKr8. Om met elkaar uit te puffen van het vele werk dat we allemaal verrichten, om bij te komen van de heftige weken die we nu al achter de rug hebben, om stil te staan bij de internationale dag voor het beëindigen van geweld tegen vrouwen, en om vooruit te kijken naar de zestien dagen campagne die we dan voor de boeg hebben. Het wordt wat ons betreft een gezellige bijeenkomst met leuke mensen en lekker eten en drinken, geen zware inhoudelijke werksessie. We hopen jullie hier te zien, meld je aan en zegt het voort!

Fijn als je je aanmeldt.

16.00-18.00 uur | Mannencentrum DaadKr8 | President Allendelaan 719, Amsterdam

#MeToo heeft voor eens en voor altijd duidelijk gemaakt hoe immens groot het probleem van (seksueel) geweld tegen vrouwen is, én hoe mannen kunnen kunnen bijdragen aan de oplossing. De harde realiteit is dat 45 procent van de volwassen vrouwen in Nederland sinds haar vijftiende te maken heeft gekregen met fysiek of seksueel geweld. Dit geweld wordt in negen van de tien gevallen door mannen gepleegd en wordt vaak ontkend, gebagatelliseerd of goedgepraat.

Met de Nederlandse White Ribbon Campagne wil Emancipator mannen bewust maken dat geweld tegen vrouwen ook in hun omgeving voorkomt, en laten we zien wat zij kunnen doen om bij te dragen aan de oplossing.

Deze activiteit is onderdeel van de White Ribbon Campagne. Wil je weten wat er nog meer gebeurt? Kijk op www.emancipator.nl/stopgeweldtegenvrouwen

Geweld tegen vrouwen? Daar mag je nooit voor kiezen!