29-1-2016 Initiatiefrijke vrouwen maken de stad! Netwerkbijeenkomst WOMEN Inc.

Emancipator op het grote scherm! Op onze nieuwjaarsborrel werden wij gefilmd door documentairemakers Milred Roethof  en Annegré Bosma. De eerste beelden van hun portretserie “Vrouwen van Amsterdam, Kapitaal van de stad” zijn te zien op het evenement: “Initiatiefrijkwomeninc-150x250cm-nomarks_2e vrouwen maken de stad” van WOMEN Inc., de Gemeente Amsterdam en SPE.

Wat kan je verwachten?

Annet Vaessen, directeur WOMEN Inc., gaat in gesprek met Wethouder Simone Kukenheim die meer vertelt over de Nota Vrouwenemancipatie 2015-2018. De jonge Amsterdamse Cheyenne Toney zorgt voor een prachtig muzikaal optreden. Daarnaast presenteert SPE haar plannen voor 2016 en het nieuwe jurysysteem voor de speerpuntsubsidies. Zo weet je straks precies waarvoor, bij wie en waar je subsidie kunt aanvragen. Aflsluiten vind een netwerkborrel plaats, om jezelf en elkaar te versterken. En natuurlijk het belangrijkste: je krijgt een exclusief voorproefje van het gefilmde portret over Emancipator.

DATUM: vrijdag 29 januari 2016 TIJD: 14.15 tot 18.00 uur LOCATIE: Centrale OBA, Oosterdokskade 143 in Amsterdam TOEGANG: gratis, maar meld je hier aan