Emancipator zoekt ambassadeurs!

Draag je mannenemancipatie een warm hart toe? Wil je ons helpen mannenemancipatie op de kaart te zetten? Je kan nu Emancipator-ambassadeur worden!

Als ambassadeur onderschrijf je onze waarden en wil je dat laten zien. Dat kan op persoonlijke titel of (mede) namens een organisatie. Je helpt ons door je gezicht aan onze boodschap te verbinden en die boodschap te verspreiden in je netwerk, in woord en in daad.

Als ambassadeur verbind je je aan mannenemancipatie in het algemeen en aan een van onze kernthema’s in het bijzonder: geweld en veiligheid, arbeid en zorg, seksuele en genderdiversiteit, of relaties en seksualiteit. Lees hier meer over mannenemancipatie en onze thema’s. De meeste ambassadeurs zijn mannen, maar ook andere mensen kunnen Emancipator-ambassadeur zijn. Een groeiend aantal mannen heeft zich al als ambassadeur aan de White Ribbon Campagne (thema geweld en veiligheid) verbonden, je vindt hen hier.

Concreet: als ambassadeur kom je met een foto en korte tekst op de ambassadeurspagina op onze website te staan, die we gebruiken in onze communicatie. Verder is je ambassadeurschap naar eigen inzicht in te vullen. Je kan ons bijvoorbeeld helpen door Emancipator zichtbaar te maken op je website of die van je organisatie, of in andere kanalen. Wanneer nodig en mogelijk kun je onze berichten en nieuws delen, op sociale media of via andere kanalen. Uiteraard ben je altijd welkom bij onze bijeenkomsten en activiteiten, en als je dat wilt kunnen we je benaderen met eventuele media- en andere verzoeken. Tot slot kun je ons helpen het netwerk nog verder uit te bouwen door nieuwe ambassadeurs aan te dragen.

Als Emancipator-ambassadeur ben je als persoon zichtbaar rond onze thema’s, en draag je bij aan mannenemancipatie in Nederland en aan een wereld waarin mannen en vrouwen zich in vrijheid en veiligheid ten volle als mens kunnen ontplooien.

Iets voor jou? Vul dit formulier in, dan zetten we je op de website!