De 100 mannen van Nederland

De 100 Mannen van Emancipator gaan op het Women Inc evenement ‘De Toekomst van Nederland’ op 6 maart in gesprek met de 100 vrouwen van Nederland, met werkgevers en met maatschappelijke organisaties, om samen oplossingen te bedenken voor de uitdagingen van de participatiesamenleving, over de verdeling van arbeid en zorg, over de relaties tussen mannen en vrouwen.

Hare Majesteit Koningin Máxima is aanwezig bij de bijeenkomst.
Hier vind je meer informatie over het programma (pdf).
WOMEN Inc. presenteerde vorig jaar al ‘De 100 Vrouwen van Nederland’ en wil dit jaar ook de stem van ‘De 100 Mannen van Nederland’ laten horen. Tijdens het evenement op 6 maart 2015 worden alle belanghebbenden uitgenodigd om samen oplossingen te bedenken voor de uitdagingen van de participatiesamenleving waarin de combinatie van arbeid en zorg steeds meer onder druk komt te staan. 
Inmiddels hebben al ruim 80 mannen zich voor het evenem ent op 6 maart aangemeld. Er is nog plek voor meer mannen!  Als je je aanmeldt voor ‘De 100 Mannen van Nederland’ lever jij een belangrijke bijdrage aan de inrichting van het Nederland van de toekomst.

We zijn op zoek naar mannen die hieraan mee willen doen, die de uitdaging aan durven gaan, die zich graag willen inzetten voor een samenleving waarin mannen en vrouwen samen de verantwoordelijkheid nemen en delen. We zoeken mannen met creatieve ideeën, met lef, met vertrouwen in zichzelf en anderen. En met de wil om hier tijd en energie in te steken, in elk geval op de dag van het evenement.

Zie je dit zitten? Meld je dan aan door een mail te sturen aan de100mannen@emancipator.nl met het onderwerp ‘Ja ik wil één van ‘De 100 Mannen van Nederland’ zijn!’  Doe dit alsjeblieft zo snel mogelijk.

Je krijgt dan zo snel mogelijk meer informatie over de dag en jouw deelname.

Je kunt ons ook nog helpen bij het zoeken naar specifieke doelgroepen: jonge mannen, lager opgeleide mannen, mannen van buiten de Randstad. Stuur deze mail svp door naar mogelijk geïnteresseerden.
Graag verwijzen we ook naar de inmiddels beroemde speech van Emma Watson bij de VN, waarin ze mannen en vrouwen oproept om – in ieders belang – samen te werken aan een rechtvaardige samenleving.