Help jij ons genderdiversiteit bij bedrijven in Nederland écht op de kaart te zetten?

Wij van de alliantie genderdiversiteit hebben een vraag voor je! We zijn namelijk op zoek naar mensen en organisaties die gloedvol kunnen vertellen over een aspect van genderdiversiteit op de arbeidsmarkt.

Misschien heb je ons afgelopen juni wel gemist, we hadden onze vierde kennishub gepland met genderdiversiteit op de arbeidsmarkt als centraal thema. Zoals je vast begrijpt, heeft de coronacrisis helaas roet in het eten gegooid.

Diversity Week

Een goede reden voor ons om onze vierde en laatste kennishub over een totaal andere boeg te gooien. We hebben gekozen voor een online vorm in de week van Diversity Day voor bedrijven. Deze breiden we uit tot een Diversity Week!

In deze bijzondere week van 5 tot en met 10 oktober (week 41) nodigen we het bedrijfsleven uit om meer te leren over genderdiversiteit door middel van verdiepende online kennissessies van jullie als experts. Elke dag staat een ander thema centraal, zo bieden we een goed gevulde week.

Inspiratie gezocht

We zijn op zoek naar mensen die iets kunnen doen, vertellen, uitbeelden over een (of meer) van de volgende onderwerpen:

1) #metoo op het werk

2) M/V/? (on)gelijkheid op de werkvloer

3) Zorg en arbeid

4) Trans personen op de werkvloer

5) De actualiteit en (gender)diversiteit

Kun en wil jij een webinar, workshop, sessie verzorgen over een van deze onderwerpen? Meld je dan uiterlijk op 19 augustus aan via het volgende formulier https://bit.ly/bijdragediversityweek

Vragen kun je stellen via: info@gender-diversiteit.nl

We nemen begin september contact met je op over hoe we de Diversity Week vorm gaan geven.

 

Hartelijke groet, de Alliantie Genderdiversiteit

Movisie, Emancipator, Rutgers en Doetank PEER