MenEngage Europe (MEE) updates

MenEngage Europe groeit! Het aantal leden is inmiddels de 70 gepasseerd, afkomstig uit 30 landen, en het netwerk blijft groeien. Met zoveel leden is het handig om een overzicht te hebben wat iedereen precies doet en op welke thema’s men werkt. Daarvoor hebben we een profielen document opgesteld waarin leden meer informatie over elkaar kunnen vinden. Zo wordt het makkelijker om verbindingen te leggen en samenwerkingen aan te gaan op gezamenlijke thema’s met bijvoorbeeld gezamenlijke projecten, campagnes of onderzoeken.

Van 14 t/m 16 mei kwamen een aantal MenEngage Europe leden samen tijdens de study visit van een van de MEE leden, MÄN, in Stockholm. Deze study visit ging over geweldspreventie en 16 leden van MenEngage Europe waren daarbij aanwezig (zie foto’s).

Een volgende meeting met MenEngage Europe leden, en vooral de nadruk op organisaties in oost – en centraal Europa, wordt voor aankomende oktober georganiseerd in Wenen. Deze meeting zal in het teken staan van vaderschap en MenCare.

Volg ons ook op Facebook of in de Facebook groep!