Aflevering 2.4: Man, spread the word

Aflevering 4 van seizoen 2 is daar. En zoals beloofd – wij komen graag ons woord na – is dit weer een kletsaflevering met ons drie. Even terug naar de basis, ook wel eens lekker.

In deze aflevering bespreken we of alles qua onze gender en seksualiteit nog steeds op rolletjes loopt, spoiler: misschien, misschien niet.

Verder vormen de door luisteraars ingestuurde vragen de rode draad in deze kletspodcast. Wij proberen zorgvuldig, nuttig, als ware amateur-experts en met liefde antwoord te geven op al de flessenpost. Zo komt er eindelijk een antwoord op de vraag wat wij van “hypocrysie” vinden, leggen wij dé link tussen klimaatverandering en toxische mannelijkheid, gaan wij heel diep in de vraag wat de mannelijke versie van feminisme is en komt de de film ANNE+ uitgebreid aan bod (ga die film zien! Nu in de bioscoop.). Verder geven we heel praktisch en #nonspon financieel advies aan iedereen die ooit met pensioen gaat en geeft Rocher een timide rant over daten in de gaywereld.
Voor iedereen die vragen heeft ingestuurd: dankjulliewel en wij kijken nu al uit naar het volgende vragenvuur van aflevering 7.

Tot slot nog wat handige links:

Rocher noemt bij de vraag over klimaatverandering een artikel, dat lees je hier.

Meer info over de klimaatcrisis lees je hier.

En hier lees je welk verhaal ANNE+ vertelt en waar je de film kan zien.

Luister naar Nee Man!