Nieuwe uitgave! Wat voor man wil jij zijn?

Het boek ‘Waarom feminisme goed is voor mannen’ van Emancipator-oprichter Jens van Tricht verschijnt in mei in een nieuwe editie: ‘Wat voor man wil jij zijn? Waarom mannen en feminisme elkaar nodig hebben’. Met een nieuwe titel, een nieuw voor- en nawoord, én citaten van mannen uit onze ‘Wat voor man wil jij zijn?’-campagne uit 2022.

Als je ‘m nu vooruitbestelt krijg je ‘m zonder verzendkosten thuisgestuurd, mooi op tijd voor Vaderdag bijvoorbeeld! Klik hier.

 

Een hoopvol perspectief op mannen en mannelijkheid. Jens van Tricht laat zien hoe mannen kunnen bijdragen aan een betere wereld en wat ze daarbij zelf winnen.

In Wat voor man wil jij zijn? pleit Jens van Tricht voor mannenemancipatie – want ook mannen worden door genderongelijkheid in hun vrijheden beperkt. Ze moeten hard werken, mogen niet huilen en geen kwetsbaarheid tonen. Dit belemmert veel mannen om ten volle zichzelf te zijn, en dat heeft ook op maatschappelijk niveau destructieve gevolgen. Van Tricht geldt al jaren als de wegbereider van mannenemancipatie in Nederland. Zijn boek groeide sinds verschijning in 2018 uit tot hét pioniersboek over het onderwerp en werd vertaald in het Duits, Engels en Arabisch. Deze editie bevat een nieuw voorwoord en een nawoord waarin praktische handvatten worden gegeven om uit je manbox te stappen, je menselijkheid te omarmen en bij te dragen aan een betere wereld door jezelf te vragen: wat voor man wil ík zijn?