Onze nieuwe projectmedewerkers: Shirodj en Coba

Deze week begonnen onze twee nieuwe projectmedewerkers. Hier stellen ze zich aan je voor!

 

Shirodj Raghoenath

Hey iedereen, ik ben Shirodj (hij/hem), 28 jaar en woonachtig in Tilburg. Vanaf deze week ben ik begonnen als projectmedewerker bij Emancipator. Samen met jullie wil ik mij graag inzetten in de strijd voor gelijkwaardig en een eerlijke behandeling. Zelf ben ik opgegroeid tussen twee culturen in: de Brabantse en de Surinaams Hindoestaanse. Er zijn veel verschillen tussen deze twee culturen, echter hebben ze ook enkele pijnlijk overeenkomsten. In beide culturen is gevaarlijk gedrag van mannen genormaliseerd. Met het werk bij Emancipator wil ik ervoor zorgen dat mijn eigen omgeving weer veilig wordt voor iedereen. Middels voorlichting te geven over mannelijkheid op scholen, bij instanties en online wil ik dat men bewust is van diens mannelijk privilege en hoe men zich actief kan inzetten in de strijd tegen geweld richting vrouwen. Zelf heb ik achtergrond in de klinische psychologie en ben ik actief in de politiek bij de PvdA en de jongerenorganisatie (JS). Ik kan niet wachten om jullie een keer te ontmoeten en samen met jullie projecten op te pakken!

 

Coba Hordijk

Hoi allemaal! Ik ben deze week begonnen bij Emancipator als allround projectmedewerker en ik heb er heel veel zin in! Ik ben Coba (30, hen/hun), ik woon in Utrecht en ik hou me op verschillende manieren bezig met sociale verandering. Ik heb Emancipator in 2018 leren kennen bij een trainingsweekend. Ik ben toen erg enthousiast geworden over de organisatie. Het heeft me een zetje gegeven om een eigen praatgroep over giftige mannelijkheid op te zetten (genaamd Patriarkraakt). Ik denk dat er nog een hele wereld te winnen is op het gebied van gendergelijkheid en een einde aan onderdrukking van vrouwen, queers en trans mensen. Ik heb super veel zin om aan de slag te gaan met de geweldige projecten die Emancipator doet.

Hopelijk zie ik je binnenkort eens bij een evenement, training of meeting! Ondertussen ben ik  bereikbaar op coba@emancipator.nl.

Bekijk al onze mensen op onze teampagina.