Stedelijke mannenintervisiebijeenkomst Amsterdam

Mannenemancipatie in Amsterdam versterken, wat is daarvoor nodig?

Sinds begin 2020 werkt de Alliantie Mannenemancipatie Amsterdam aan het versterken van mannenemancipatie. We hebben talkshows en mannenintervisiebijeenkomsten georganiseerd in Nieuw West en Zuidoost, en willen ook in andere stadsdelen met mannenemancipatie aan de slag. Bovendien willen we als alliantie graag op stedelijk niveau mannen met elkaar verbinden die zich bezighouden met de wondere wereld van mannenemancipatie.

Daarom organiseert de Alliantie Mannenemancipatie Amsterdam een intervisiebijeenkomst voor mannen die zich actief bezig (willen) houden met projecten voor jongens en mannen – professionals, jongerenwerkers, buurtwerkers, sleutelfiguren, vrijwilligers, etc.

We brengen vragen, perspectieven en oplossingen voor mannenemancipatie samen. We gaan samen op zoek naar manieren om strategischer mannenemancipatie in te zetten in Amsterdam.

Maandag 20 december 2021

Online (Zoom):
16.45 uur (digitale inloop)
17.00-19.30 uur (programma)

Zoom-link ontvang je na aanmelding

Deelname is kosteloos

De Alliantie Mannenemancipatie Amsterdam zet zich in voor meer en betere mannenemancipatie in Amsterdam. We streven naar een rechtvaardige samenleving waarin iedereen zich in vrijheid, gelijkheid en veiligheid ten volle als mens kan ontplooien. Mannen- en vrouwenemancipatie gaan hierbij hand in hand. Samen met de partners in de Alliantie Mannenemancipatie Amsterdam streven we ernaar om anderen te stimuleren en te faciliteren om met mannenemancipatie aan de slag te gaan.

De alliantie richt zich op het verbinden van organisaties en professionals, het versterken van deskundigheid, het agenderen van mannenemancipatie en het ontwikkelen van interventies ter bevordering van mannenemancipatie in Amsterdam. Hierin staat een integrale en holistische aanpak centraal.

Lees hier meer over de Alliantie Mannenemancipatie Amsterdam.

LogoAlliantieMannenemancipatieAmsterdam

Meld je aan

20211220 Intervisiebijeenkomst A'dam stedelijk
Ik meld me aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Emancipator
Ik ga akkoord met het privacybeleid van Emancipator