Team

Jens van Tricht

Oprichter en directeur-bestuurder

Ik ben een Emancipator omdat…

… ik me inzet voor een betere wereld door jongens en mannen deel te maken van de oplossing voor uiteenlopende problemen.

Lees meer

Ik houd me sinds 1990 bezig met wat nu mannenemancipatie heet; het betrekken van jongens en mannen bij een rechtvaardige samenleving door het bevorderen van rechtvaardige sekseverhoudingen. Ik studeerde Vrouwenstudies aan de UvA en specialiseerde me in mannen en mannelijkheid – academisch, persoonlijk, activistisch en professioneel. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen te winnen heeft bij een verruiming van de heersende opvattingen over mannelijkheid. Lees meer over mij op www.jensvantricht.nl

Hannah Mars

Algemeen projectmedewerker

Floor van Schagen

Projectmedewerker secretariaat MenEngage Europe

Ik ben een Emancipator omdat…

…ik een groot rechtvaardigheids-gevoel heb en me daarmee wil inzetten voor meer gendergelijkheid!

Lees meer

Ik heb antropologie en sociologie gestudeerd met een specialisatie in gender en seksualiteit en ben altijd al geïnteresseerd geweest in ongelijkheidsvraagstukken, gender en cultuur. Voor mijn masterscriptie heb ik onderzoek gedaan naar vaderschap en het beeld van vaders in tv-reclames. Ik vind het dan ook ontzettend leuk nu voor een netwerk te mogen werken dat zich ook bezighoudt met dit thema. Verder doe ik al een aantal jaren vrijwilligerswerk voor het secretariaat van het Netwerk VN-Vrouwenverdrag (CEDAW) en voor Amnesty met betrekking tot vrouwenrechten.

Bas Zwiers

Kwartiermaker White Ribbon Campagne en IMAGINE

Ben je enthousiast geworden en wil je ons team komen versterken? Kijk dan eens op onze vacaturepagina!

Voor informatie over ons beloningsbeleid, klik hier.