Vacature commerciële stagiair

Emancipator zoekt een commerciële stagiair (m/v/x) (32-40u p/w)

Mannenemancipatie: Wat voor jongens en mannen willen we zien in de wereld?

Veel maatschappelijke en persoonlijke vraagstukken hebben te maken met de veranderende rol van jongens en mannen in de samenleving, en met de veranderende opvattingen en gedragingen t.a.v. mannelijkheid. Emancipator is de Nederlandse organisatie die door mannenemancipatie bijdraagt aan een betere wereld. Onder het motto ‘Be the (hu)man you wish to see in the world’ dagen we jongens en mannen om mannelijkheid te bevragen, te verruimen en te transformeren. We gaan ervan uit dat iedereen erbij te winnen heeft als mannen meer mens mogen worden.

Mannenemancipatie creëert nieuwe oplossingsmogelijkheden voor uiteenlopende maatschappelijke en emancipatievraagstukken op het gebied van Arbeid & Zorg, Geweld & Veiligheid, Relaties & Seksualiteit en Gender & Diversiteit. Mannenemancipatie biedt jongens en mannen de kans om hun menselijk potentieel te ontwikkelen en deel van de oplossing te worden voor deze vraagstukken. Mannenemancipatie draagt bij aan betere levens voor jongens en mannen en aan een betere wereld voor iedereen.

Emancipator komt voort en is actief lid van de wereldwijde MenEngage Alliantie, waarin honderden organisaties en duizenden professionals miljoenen jongens en mannen weten te betrekken bij emancipatie. Gendertransformatief werken en intersectioneel feminisme zijn belangrijke uitgangspunten van deze wereldwijde beweging die garant staat voor verbinding, inspiratie en inclusiviteit.

Emancipator is een jonge, kleine, idealistische organisatie, opgericht in 2014, bestaand uit vier betaalde krachten en een groot en groeiend netwerk van betrokken vrijwilligers, partnerorganisaties en ondernemers. Emancipator streeft naar een representatieve afspiegeling van de maatschappij in haar team en voert daarom een voorkeursbeleid. De vacature staat open voor iedereen, en mensen die te maken hebben met racisme, validisme, en andere vormen van marginalisatie worden nadrukkelijk aangemoedigd om te solliciteren.

Inleiding

Emancipator heeft een schat aan kennis en veel organisaties weten ons steeds beter te vinden voor lezingen, workshops en partnerships. Wij zijn van mening dat meer organisaties gebaat zijn bij lezingen, workshops en organisaties en hier kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken. Deze stage biedt de kans om met Emancipator samen een salesstrategie te bedenken en uit te rollen. En natuurlijk mag jij ook meedenken over manieren waarop Emancipator verder kan groeien. Draag dus actief bij aan de bekendheid van Emancipator en draag zo bij aan het behalen van onze missie.

De functie

 • Samen met de medewerker communicatie, PR en sales richt je je op het stroomlijnen, samenbrengen, professionaliseren van commerciële activiteiten.
 • Je ondersteunt de medewerker communicatie, PR en sales in het beheren van de sales funnel en gaat ook zelf op zoek naar kansen binnen en buiten ons netwerk.
 • Je onderzoekt verschillende mogelijkheden voor subsidies en fondsen die mogelijk voor Emancipator interessant kunnen zijn.
 • Er is ruimte voor eigen initiatieven en projecten, verras ons!
 • Daarnaast gaan wij graag samen met jou op zoek naar een passende en bruikbare opdracht gelinkt aan je studie.

Wie zoeken we?

Twijfel je of je op alle punten aan dit profiel voldoet dan willen we je van harte uitnodigen om alsnog te solliciteren op basis van vaardigheden en ervaring waarvan jij denkt dat die jou geschikt maken voor deze functie.

 • je volgt een commerciële of soortgelijke opleiding
 • je maakt makkelijk contact en weet dit ook goed te onderhouden
 • je bent niet bang om iemand te benaderen en kan onze workshops vertalen naar de behoeften van de klant
 • je voelt je persoonlijk betrokken bij ons werk en onze doelen
 • je hebt een goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • je weet van aanpakken, vindt het leuk om zelfstandig aan de slag te gaan, je bent flexibel en voelt je thuis in een vernieuwende, bevlogen, activistische en idealistische organisatie
 • je kan overweg met onze vele doelgroepen, platforms, boodschappen en gevoeligheden daaromtrent en bent in staat onze boodschap naar verschillende doelgroepen te vertalen
 • je staat voor onze idealen en bent bekend met of bereid om je te verdiepen in mannenemancipatie
 • je bent kritisch, nuchter, een teamspeler, loyaal, sociaal, en stressbestendig

 

Wat wij bieden

 • Aanstelling start in september 2022 (stage omvat plusminus twintig weken)
 • Stagevergoeding van €300,- per maand voor een fulltime aanstelling
 • 32-40 uur per week (inclusief tijd voor opleidinggerelateerde werkzaamheden)
 • Aansluiting bij een hecht, bevlogen team dat door velen als een inspirerende werkomgeving wordt beschouwd, in een kleine, flexibele organisatie met veel vrijheid en ruimte voor eigen input
 • De kans om lokaal, nationaal en internationaal bij te dragen aan een vernieuwende maatschappelijke beweging
 • De mogelijkheid tot persoonlijke verdieping in onze thema’s

Reageren

Emancipator streeft naar een representatieve afspiegeling van de maatschappij in het team en voert daarom een voorkeursbeleid. De vacature staat open voor iedereen en mensen die te maken hebben met racisme, validisme, en andere vormen van marginalisatie worden nadrukkelijk aangemoedigd om te solliciteren.

Reageren kan via info@emancipator.nl. Voor aanvullende vragen kan je contact opnemen met Joost Mallo, medewerker communicatie, PR & Sales via joost@emancipator.nl.