White Ribbon Campagne zoekt ambassadeurs-in-eigen-kring

#MeToo heeft voor eens en voor altijd duidelijk gemaakt hoe immens groot het probleem van (seksueel) geweld tegen vrouwen is, én hoe belangrijk het is dat mannen bijdragen aan de oplossing. Daarom voert Emancipator dit jaar voor de tweede keer de White Ribbon Campagne. Hierin roepen we mannen op zich uit te spreken tegen geweld tegen vrouwen.

We geloven dat het belangrijk is dat mannen ook elkaar direct aanspreken en uitnodigen om deel te worden van de oplossing. Daarom werven we ambassadeurs die in eigen kring – organisatie, netwerk, gemeenschap, doelgroep, enzovoorts – mannen willen oproepen om zich ook uit te spreken. Zo komen er steeds meer kringen in het water!

Wil jij ook ambassadeur worden van onze campagne?

Als ambassadeur spreek je je uit tegen geweld tegen vrouwen en roep je andere mannen in je omgeving op om hetzelfde te doen. Je gaat met ze in gesprek over het probleem en vraagt ze zich uit te spreken. Als je wilt komt je foto met een quote op onze website te staan, en je krijgt van ons een prachtig White Ribbon speldje.

Meer informatie en andere ambassadeurs vind je op onze website.

Als je ambassadeur wilt worden, stuur dan een mail en eventueel een foto met korte motivatie naar whiteribbon@emancipator.nl

Dankjewel!