Laden Evenementen

« Alle evenementen

Training: workshops geven met Emancipator

24 mei, 11:00 - 17:00

Gezocht: peer-trainers die met jongens en mannen het gesprek over mannelijkheid willen aangaan

Zie jij ook hoe giftige mannelijkheid de jongens en mannen in onze maatschappij beïnvloed? Hoe wij als maatschappij over mannelijkheid denken, heeft negatieve gevolgen voor vrouwen, LHBTI+’ers en ook mannen zelf. De Andrew Tates en Jordan Petersons van deze wereld krijgen er steeds meer volgers bij, en daar maak je je zorgen over maar wat kan je eraan doen? Je kunt peer-trainer bij Emancipator worden!

Emancipator geeft al jaren workshops op middelbare scholen, mbo’s, in het jongerenwerk, en op andere plekken waar jongeren samenkomen. Workshops over gender, mannelijkheid, het voorkomen van geweld en het stimuleren van zorgzaamheid. Over jezelf zijn, kiezen wat jij wil en wie jij wil zijn buiten de hokjes, en hoe we als mannen de wereld mooier kunnen maken. De komende jaren mogen we tientallen extra workshops gaan doen, met name in de gemeente Amsterdam maar ook daarbuiten.

Dus wil jij met jongeren in gesprek? Met name met jongens? Over onderwerpen waar jij het vroeger op school ook niet over kon hebben? Of juist wel? Gesprekken die jij de jongens van nu gunt? Meld je aan voor de training op 24 mei! Na het volgen van deze training kun je als peer-trainer ingezet worden om workshops door het hele land te geven. Dat doe je als vrijwilliger, en zult daar een vrijwilligersvergoeding en reiskostenvergoeding voor ontvangen.

Voor wie: mensen die als man zijn gesocialiseerd en/of te maken hebben met mannelijkheidsnormen. Schat zelf in of jij de juiste persoon bent om met Emancipator de klas in te gaan.

Deelname aan deze training is gratis.

Programma:

10:30 Inloop
11:00 Training
13:30 Pauze
14:00 Training
17:00 Eind + borrel

Vragen? Mail Lilly: lilly@emancipator.nl.

 

Meld je aan:

20240524 peer training
Ik ga akkoord met het privacybeleid van Emancipator
Ik wil de maandelijkse nieuwsbrief van Emancipator ontvangen

Gegevens

Datum:
24 mei
Tijd:
11:00 - 17:00

Locatie

Emancipator
Tweede Jacob van Campenstraat 123A
Amsterdam, 1073 XS Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Emancipator

Gegevens

Datum:
24 mei
Tijd:
11:00 - 17:00

Locatie

Emancipator
Tweede Jacob van Campenstraat 123A
Amsterdam, 1073 XS Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Emancipator