Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Werken bij Emancipator? Kennismakingsbijeenkomst

13/09/2023, 18:00 - 19:30

Wil jij werken bij, met of voor Emancipator? Kom eens kennismaken met ons en andere geïnteresseerden!

We werken al jaren met een redelijk vaste kern bij Emancipator. Daarnaast komt het (on)regelmatig voor dat we nieuwe mensen zoeken – voor nieuwe projecten, rollen of functies, voor tijdelijke klussen of ondersteuning, voor nieuwe ideeën of uitprobeersels, of om tegemoet te kunnen komen aan al dan niet plotselinge vraag van buiten. Het kan bijvoorbeeld gaan om het geven voorlichting, workshops of trainingen, om uiteenlopende bijdragen aan communicatie, organisatie of coördinatie. Soms kunnen we iemand in loondienst aannemen, soms gaat het om freelance inzet, soms als vrijwilliger of stagiair. Er zijn Emancipatoren die eeuwig blijven hangen, er zijn er ook die op gegeven moment weer uitvliegen om andere paden te bewandelen. Iedereen neemt een bijzondere herinnering mee.

Vaak hebben we opeens iemand nodig, op redelijk korte termijn, liefst meteen. Omdat we een nieuwe opdracht krijgen, omdat er iemand uitvalt, omdat meerdere piekdruktes samenvallen.

Het lijkt ons leuk om het eens anders uit te proberen dan met de traditionele vacatures en sollicitatieprocedures. We willen graag werken met mensen die ons kennen – en wij hen! Die mannenemancipatie belangrijk vinden en die zich daar graag voor willen inzetten.

Als je het wellicht interessant zou vinden om ooit bij Emancipator te werken, als je ons graag (beter) wilt leren kennen, als je ideeën hebt over mannenemancipatie die je met ons en anderen zou willen delen, als je een idee wilt krijgen hoe de organisatie in elkaar zit en hoe we samen werken, ben je van harte welkom om langs te komen op 13 september van 18 tot 19.30 uur bij ons op kantoor. Wij zorgen voor eten.

Het is een informele bijeenkomst om kennis te maken met elkaar en een beeld te geven van hoe de organisatie werkt en hoe werken met Emancipator eruit kan zien. Tegelijk hebben we op korte termijn drie concrete kansen voor wie met Emancipator aan de slag wil. Zo hebben we altijd behoefte aan freelance trainers en workshopgevers (in december organiseren we weer een trainingsdag), er is een vacature in onze raad van toezicht, en er komt een vacature aan voor een programmamedewerker en/of een coördinator community/organizing.

Kan je niet maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op en laat ons weten wat jij kan of wil doen! Mail naar info@emancipator.nl.

 

Meld je aan:

20230913 Bijeenkomst werken bij Emancipator
Wil je de maandelijkse nieuwsbrief van Emancipator ontvangen?
Ik ga akkoord met het privacybeleid van Emancipator

Gegevens

Datum:
13/09/2023
Tijd:
18:00 - 19:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Emancipator
Tweede Jacob van Campenstraat 123A
Amsterdam, 1073 XS Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Emancipator
Bekijk de site van Organisator

Gegevens

Datum:
13/09/2023
Tijd:
18:00 - 19:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Emancipator
Tweede Jacob van Campenstraat 123A
Amsterdam, 1073 XS Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Emancipator
Bekijk de site van Organisator