The (hu)mans you wish to see: feestelijke afsluiting campagne

Zien we jou ook op 10 december? Dan vieren we de afsluiting van de White Ribbon campagne tegen gendergerelateerd geweld. Die staat dit jaar in het teken van de vraag: Wat voor man wil jij zijn om gendergerelateerd geweld te voorkomen? 10 december is het Internationale Dag voor de Rechten van de Mens, oftewel Mensendag. Op Mensendag krijg je de kans om die andere mooie mensen te leren kennen die zich net als jij bezighouden met mannenemancipatie! We verzorgen een programma met theater en inspiratie voor het komende jaar.

Van Mannendag naar Mensendag, van man naar mens: be the (hu)man!

Tijdens dit feestelijke event laten we zien wat allerlei mannen en andere mensen tijdens de campagne voor moois hebben georganiseerd. Verwacht een middag vol inspiratie, exclusieve sneak previews, nieuwe en oude bekenden en misschien wel het antwoord op de vraag wat voor man/mens jij wil zijn.

Hoewel het een online evenement is, wordt het geen standaard saaie Zoom vergadering! Als je je op tijd aanmeldt, krijg je een pakketje thuisgestuurd wat we samen zullen openen tijdens Mensendag. In het pakketje vind je van alles dat je tijdens het programma nodig zal hebben.

Je kunt je aanmelden tot 5 december! Meld je je daarna aan, dan krijg je je pakketje waarschijnlijk helaas niet op tijd.

Dus zet dat hartje in je agenda op vrijdagmiddag 10 december, en wij zien je graag dan online!

10 december: 16.00-18.00 uur
(In de uitnodigingsmail stond 16.00 tot 17.00 uur, dat klopt niet.)
Online in Zoom

Meld je aan

20211210 Mensendag event
Ik meld me aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Emancipator
Ik ga akkoord met het privacybeleid van Emancipator