MenEngage NL

MenEngage NL is het netwerk voor Nederlandse organisaties, professionals en individuen die zich inzetten voor mannen en emancipatie. Dit Nederlandse netwerk is onderdeel van MenEngage Global, de naam voor de wereldwijde alliantie van organisaties die werken met jongens en mannen aan meer  gendergelijkheid in de wereld. MenEngage NL staat voor het kritisch en constructief bevragen van de houding en verwachtingen van mannen en vrouwen ten aanzien van rolpatronen voor het bereiken van rechtvaardige sekseverhoudingen en een rechtvaardige samenleving.

MenEngage NL biedt de leden van het netwerk: expertise over mannenemancipatie, inspiratie- en netwerkbijeenkomsten, trainingsprogramma met diverse themamodules, lobbyactiviteiten en publiciteit voor het thema mannen en emancipatie. MenEngage NL is de Nederlandse tak van het wereldwijde MenEngage en vindt zijn oorsprong in het Oranje Fonds programma Netwerk Man 2.0.

Lees meer in de Factsheet MenEngage

Lid worden?

Werk jij met jongens, mannen en emancipatie? Wil je onderdeel zijn van een netwerk met organisaties, professionals en individuen die zich bezig houden met mannenemancipatie? Meld je dan aan voor Nederlandse netwerk MenEngage NL:

Aanmelden voor  MenEngage NL

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie