Meld je aan als ambassadeur

Draag je mannenemancipatie een warm hart toe? Wil je ons helpen mannenemancipatie op de kaart te zetten? Word ambassadeur! Als ambassadeur spreek je je uit voor mannenemancipatie. Dat kan op persoonlijke titel of (mede) namens een organisatie.

Als ambassadeur verbind je je aan mannenemancipatie in het algemeen en aan een van onze kernthema’s in het bijzonder: geweld en veiligheid, arbeid en zorg, seksuele en genderdiversiteit, of relaties en seksualiteit. Lees hier meer over mannenemancipatie en onze thema’s. De meeste ambassadeurs zijn mannen, maar ook andere mensen kunnen ambassadeur zijn.

Als ambassadeur kom je met een foto en korte tekst op de ambassadeurspagina op onze website te staan. Verder is je ambassadeurschap naar eigen inzicht in te vullen. Je kan ons bijvoorbeeld helpen door Emancipator zichtbaar te maken op je website of die van je organisatie, of in andere kanalen. Wanneer nodig en mogelijk kun je onze berichten en nieuws delen, op sociale media of via andere kanalen. Uiteraard ben je altijd welkom bij onze bijeenkomsten en activiteiten, en als je dat wilt kunnen we je benaderen met eventuele media- en andere verzoeken. Tot slot kun je ons helpen het netwerk nog verder uit te bouwen door nieuwe ambassadeurs aan te dragen.

Als Emancipator-ambassadeur ben je als persoon zichtbaar rond onze thema’s, en draag je bij aan mannenemancipatie in Nederland en aan een wereld waarin iedereen zich in vrijheid en veiligheid ten volle als mens kan ontplooien.

Wil je meer doen om mannenemancipatie en ons werk te ondersteunen? Kijk ook eens bij de Familie.

Aanmeldformulier ambassadeurs
Als ambassadeur verbind je je aan mannenemancipatie in het algemeen en optioneel ook aan één van onze thema's in het bijzonder. Aan welk van onze thema's wil je je als ambassadeur verbinden?

Maximum file size: 2MB

Ik geef Emancipator toestemming mijn foto en motivatie te gebruiken op de website
Ik wil nog meer doen als ambassadeur: Emancipator mag mij benaderen met media- en andere verzoeken
Ik meld me aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Emancipator
Ik ga akkoord met het privacybeleid van Emancipator