In het kader van de White Ribbon Campagne (meer info hier) en het Deltaplan (meer info hier) voor het betrekken van jongens en mannen bij het tegengaan van geweld tegen meisjes en vrouwen, organiseren Doetank PEER en Emancipator een geheel verzorgde trainingsdag over gender, grenzen, en geweld.

De training wordt verzorgd door vier trainers van Emancipator / Doetank PEER, allen met expertise op het gebied van gender, seksualiteit, consent, en (seksueel) geweld en ervaring in het geven van workshops. Die ervaring deden zij onder meer op binnen het IMAGINE-project en tijdens een uitwisselingsproject in Sri Lanka over deze thematiek.

Wat kun je verwachten? Een dag boordevol informatie, maar vooral praktische en fysieke werkvormen gericht op het kritisch bevragen van normen over wat het betekent om een ‘echte man’ te zijn.

Wat heeft mannelijkheid te maken met grenzen? Of met homofobie? Of met geweld dat mannen anderen én zichzelf aandoen? Deze en andere vragen worden geadresseerd. En we laten deelnemers alleen naar huis gaan met een berg aan inspiratie en een handig handelingsperspectief.

Praktische info

Wanneer? Zaterdag 18 januari 2020 van 10.00 tot 20.00

Waar? Ntb – centraal in Nederland gelegen, bij een buitenhuisje.

Met wie? Tien tot twintig enthousiaste deelnemers en vier bedreven, gedreven, en ervaren trainers.

Deelname aan de bijeenkomst is GRATIS.

Voor lunch, avondeten, en vervoer vanaf een nabijgelegen treinstation wordt gezorgd.

Aanmelden hier: bit.ly/gadreensuit