Mannenintervisiebijeenkomst

Amsterdam Nieuw-West en Zuidoost

Hoe maak ik mijn mannenemancipatieproject mogelijk?
Hoe ontwikkel je nieuwe projecten voor jongens en mannen op het gebied van veiligheid, diversiteit, seksualiteit, mannelijkheid en vaderschap? Hoe organiseren we onszelf voor mannenemancipatie? Waar vind je de middelen voor je idee of project?

De Alliantie Mannenemancipatie Amsterdam presenteert een intervisiebijeenkomst voor mannen die zich actief bezighouden met projecten voor jongens en mannen – professionals, jongerenwerkers, buurtwerkers, sleutelfiguren, vrijwilligers, etc.

Ontvang praktische tips en adviezen over het ontwikkelen van interessante projecten en aangaan van samenwerkingen. Vergroot je netwerk en maak kennis met verschillende professionals voor antwoorden op al je vragen over beschikbare subsidies en fondsen voor het realiseren van je ideeën en projecten.

Amsterdam Zuidoost
– Donderdag 17 februari 2022
– Donderdag 14 april 2022

Amsterdam Nieuw-West
– Donderdag 24 januari 2022
11:30-14:00, mannencentrum Daadkr8
– Woensdag 20 april 2022

Deelname is kosteloos

De Alliantie Mannenemancipatie Amsterdam zet zich in voor meer en betere mannenemancipatie in Amsterdam. We streven naar een rechtvaardige samenleving waarin iedereen zich in vrijheid, gelijkheid en veiligheid ten volle als mens kan ontplooien. Mannen- en vrouwenemancipatie gaan hierbij hand in hand. Samen met de partners in de Alliantie Mannenemancipatie Amsterdam streven we ernaar om anderen te stimuleren en te faciliteren om met mannenemancipatie aan de slag te gaan.

De alliantie richt zich op het verbinden van organisaties en professionals, het versterken van deskundigheid, het agenderen van mannenemancipatie en het ontwikkelen van interventies ter bevordering van mannenemancipatie in Amsterdam. Hierin staat een integrale en holistische aanpak centraal.

Lees hier meer over de Alliantie Mannenemancipatie Amsterdam.

LogoAlliantieMannenemancipatieAmsterdam

Meld je aan

20220127 Intervisie Nieuw-West 27 januari
Ik meld me aan