Teamupdates | Nieuwe en vertrekkende emancipatoren

De tijden veranderen en Emancipator ook: sinds april hebben we Octavia én Jessie als versterking aan ons team toegevoegd.

Octavia Mihalcea komt ons ondersteunen als Manager Financiën & Organisatie. Octavia is ACCA accountant met ervaring als Manager Finance, HR en Operations bij stichtingen in de onderwijs en welzijn sector, zoals GNP+, ISSA en Spark. Octavia heeft een BA Business Administration van Oxford Brooks afgestudeerd en een Master Public Health van de Universiteit Maastricht afgerond. Als extra-curriculum activiteiten was zij coördinator van vrijwilligers (stichting Unicef) en ambassadeur huiselijk geweld (stichting Zijweg).

Jessie van Sambeek komt als vrijwilliger voor ons communicatie & evenementen organiseren. Zij is afgestudeerd socioloog met een specialisatie in gender en seksualiteit. Vanaf nu zal je ook van haar de nieuwsbrief ontvangen.

Er is ook minder leuk nieuws: Patrick Engels gaat ons verlaten.

“Na een gedenkwaardige periode ben ik per 1 mei uit dienst bij Emancipator. Alhoewel ik begin aan een nieuw avontuur, blijf ik betrokken bij de organisatie en is het wat mij betreft geen definitief afscheid. Met veel plezier kijk ik terug op alle mooie contacten en samenwerkingen die de afgelopen jaren zijn ontstaan. Bedankt!”

Bekijk ons team.