6, 8, 13 september: voorbereidingsbijeenkomsten expertmeeting mannenemancipatie als deel van de oplossing in het NAP

Emancipator maakt mannenemancipatie deel van de oplossing voor het Nationaal Actieprogramma Seksueel Grensoverschrijdend Gedrag en Seksueel Geweld (NAP). In november organiseren we hierover een landelijke expertmeeting op basis van Open Space Technology. We willen je uitnodigen om hierover mee te denken op een van de voorbereidingsbijeenkomsten in september.

Op 7 november (save the date!) organiseren we een landelijke expertmeeting waar we op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek gaan over hoe we jongens en mannen kunnen betrekken bij het voorkomen van geweld.

Met behulp van Open Space Technology nodigen we deelnemers uit om om samen, op basis van gelijkwaardigheid en zelforganisatie, de agenda van de dag te vullen en vorm te geven. De ervaring leert dat hierdoor die gesprekken gevoerd worden die deelnemers zelf belangrijk vinden. Open Space biedt alle ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen, expertise te delen, geïnspireerd te worden, plannen te maken en eventueel activiteiten op te zetten.

Wil je met ons meedenken over hoe we die bijeenkomst het beste kunnen organiseren? Wie we moeten uitnodigen en betrekken? Wat voor jou belangrijk is dat we daarin meenemen?

We organiseren drie voorbereidingsbijeenkomsten en we hopen dat je bij een daarvan kan en wil aanhaken. De bijeenkomsten zijn hetzelfde, dus kies het moment dat jou het beste uitkomt:

6 september 10.00-13.00 uur online in Zoom

8 september 13.00-16.00 uur in Amsterdam, Tweede Jacob van Campenstraat 123A

13 september 19.00-22.00 uur in Amsterdam, Tweede Jacob van Campenstraat 123A

 

Meld je aan met het formulier hieronder.

In 2022 organiseerden we ook een Open Space Event: Welkom in de Toekomst! Mannen 2.0 Samen Meer Mens. Het fotoverslag daarvan vind je hier.

 

202309 OST stakeholdermeetings
Welke bijeenkomst ben je bij?
Wil je de maandelijkse nieuwsbrief van Emancipator ontvangen?
Ik ga akkoord met het privacybeleid van Emancipator