Laden Evenementen

« Alle evenementen

Open Space voor mannenemancipatie organiseren, doe je mee? | 11 en 19 juni

19 juni

11 juni 11.00-14.00 uur en 19 juni 13.00-16.00 uur

Emancipator maakt mannenemancipatie deel van de oplossing voor het Nationaal Actieprogramma Seksueel Grensoverschrijdend Gedrag en Seksueel Geweld (NAP). In november organiseren we hierover een grote bijeenkomst op basis van Open Space Technology, net zoals we in 2023 deden, een verslag daarvan vind je hier. We willen je uitnodigen om hierover mee te denken op een van de voorbereidingsbijeenkomsten in juni.

Op 19 november (save the date!) organiseren we een grote bijeenkomst waar we op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek gaan over hoe we jongens en mannen kunnen betrekken bij het voorkomen van geweld. En op 26 november organiseren we een vervolg: de Open Space Action Day! Daar gaan we samen plannen maken om de gesprekken op 19 november om te zetten in actie.

Met behulp van Open Space Technology nodigen we deelnemers uit om om samen, op basis van gelijkwaardigheid en zelforganisatie, de agenda van de dag te vullen en vorm te geven. De ervaring leert dat hierdoor die gesprekken gevoerd worden die deelnemers zelf belangrijk vinden. Open Space biedt alle ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen, expertise te delen, geïnspireerd te worden, plannen te maken en eventueel activiteiten op te zetten. Emancipator stelt kaders en geeft structuur aan de dag, de inhoud en invulling is aan de deelnemers.

Die kaders en structuur willen we ook samen vormgeven. Wil jij met ons meedenken over hoe we die bijeenkomst het beste kunnen organiseren? Wie we moeten uitnodigen en betrekken? Wat voor jou belangrijk is dat we daarin meenemen?

We organiseren twee voorbereidingsbijeenkomsten en we hopen dat je bij een daarvan kan en wil aanhaken. De bijeenkomsten zijn hetzelfde, dus kies het moment dat jou het beste uitkomt.

Meld je aan:

202406 OST stakeholdermeetings
Welke bijeenkomst ben je bij?
Wil je de maandelijkse nieuwsbrief van Emancipator ontvangen?
Ik ga akkoord met het privacybeleid van Emancipator

Gegevens

Datum:
19 juni
Evenement Categorie:

Locatie

Emancipator
Tweede Jacob van Campenstraat 123A
Amsterdam, 1073 XS Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Emancipator

Gegevens

Datum:
19 juni
Evenement Categorie:

Locatie

Emancipator
Tweede Jacob van Campenstraat 123A
Amsterdam, 1073 XS Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Emancipator