Grensverleggers: Safe Campus | 2 maart kick off

Bouwen aan een Safe Campus

Grensverleggers: Safe Campus-editie

Heb jij ideeën over hoe jouw campus veiliger, inclusiever en gelijkwaardiger kan worden? Ben jij ambitieus en geloof je in de kracht van vernieuwing? Wil je jouw ideeën omzetten in een concreet project? Emancipator is een van de partners in het Grensverleggers-programma Safe Campus.

GRENSVERLEGGERS gelooft in een inclusieve campus waar iedereen veilig is, gelijkwaardig behandeld wordt, zich vrijelijk kan bewegen, en waarin iedereen hun volledig potentieel kan ontwikkelen, ongeacht hun identiteit en/of achtergrond. De GRENSVERLEGGERS Safe Campus-editie is een uniek programma voor jonge mensen (18 tot 28 jaar) die de nodige kennis, vaardigheden en handvatten biedt om grenzen te verleggen en een positieve impact te maken binnen de campus. Gedurende 10 weken krijg je waardevolle trainingen en word je samen met anderen begeleid om jouw eigen initiatief te ontwikkelen en te realiseren.

Iets voor jou of iemand die je kent? Aanmelden kan nog tot 17 februari 2024 en het kick off-event is op 2 maart. Hier alle info.